Re: πίτααααααααααααααααααααααααα 2010 Αθήνα
Φίλες και φίλοι
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συγκεντρωθούμε για να κόψουμε την πίτα μας , σκεφτήκαμε πολλά μέρη και είχαμε πολλές εναλλακτικές αλλά …….
Δεν μπορέσαμε να σκεφτούμε καλύτερο χώρο για την ετήσια κοπή της πίτας μας από το μεγαλύτερο κατάστημα της Honda στην νότια Ευρώπη
Που ?
Στην καρδιά του Π. Φαλήρου, απέναντι από το Φλοίσβο, οπου λειτουργεί ένας πρότυπος πολύχωρος, σύγχρονης αισθητικής και αρχιτεκτονικής, το Honda Dream,(
Άτλαντος 2 & Λεωφ. Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα)
σχεδιασμένος για να στεγάσει όλα τα προϊόντα της Honda. Ένας μοναδικός χώρος της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, που όμοιος του, υπάρχει μόνο στο Λονδίνο και στη Φρανκφούρτη.

Α………δεν θέλω να αρχίσετε να μας ρωτάτε τι είναι το φλουρί και να έρχεστε και να μας λέτε , εγώ θέλω αυτό το κομμάτι ή εκείνο το κομμάτι , ή εμένα δώσε μου κέντρο από την πίτα και τέτοια …..γιατί θα είναι και ο pajoee εκεί που θα έχει τον πλήρη έλεγχο της όλης κατάστασης………(για την πίτα μόνο)
Εγω σαν οικοδεσπότης θα φροντίσω να εχω φουλαρισμένα όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας μας ώστε να έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε και τα νέα μοντέλα της Honda που έχουμε διαθέσιμα για test-drιve ,αλλα θα είναι στην διάθεση σας και οι σύμβουλοι πωλήσεων του Honda dream για να σας λύσουν την κάθε απορία σχετικά με τα νέα μας μοντέλα .
Πότε ?
Το ραντεβού μας είναι για το
Σαββάτο στις 6 Φεβρουαρίου στις 11,00 το πρωί , θα υπάρχει στη διάθεση μας και πλούσιος μπουφές , και φυσικά για να μην μας πείτε ότι έχει στεγνώσει το λαρυγγάκι σας θα σας σερβίρουμε και ανθρακούχο ύδωρ.!!!!!
Να σας υπενθυμίσω δε ότι για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει και παιδότοπος ώστε να γίνει χαμός από όποιον μπόμπιρα ή μικρή κυρία θέλει να παίξει και να ξεσαλώσει.!
Φροντίστε να είστε όλοι εκεί, πάρτε ,αναρρωτικές , κανονικές άδειες , ρεπό κάντε σκασιαρχείο πάρτε άδεια απ την σημαία πείτε ψέματα ,δεν ξερω τη θα κάνετε αλλά φροντίστε να είστε όλοι παρών κατά τις 13:30 που θα γίνει η κοπή της πίτας μας……