Καλωσήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο Honda Jazz Club!

 

Ξεκινήσαμε δειλά - δειλά 2 Φεβρουαρίου 2007 και σήμερα φθάσαμε να έχουμε περισσότερα από 500 ενεργά μέλη, με περισσότερες από 100 συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα, με εκδρομές παντού, Πανελλήνιες συναντήσεις, συμμετοχές σε Track Day, φωτογραφίσεις σε περιοδικά του χώρου και πάνω απ' όλα, την καλύτερη οργανωμένη κοινότητα του forum, όπου μπορεί ο κάθε φίλος του Honda Jazz, να βρει λύση σε όλα του τα προβλήματα, να ενημερωθεί και να γνωρίσει καλύτερα το αυτοκίνητό του και να ρωτήσει ό,τι θέλει για αυτό...

Βρισκόμαστε στο 2016 και πλέον δεν είναι μακριά η μέρα που το club θα κλείσει 10 χρόνια λειτουργίας του. Δυστυχώς όπως και τόσα άλλα πράγματα σε αυτή την χώρα, μας έφαγε και εμάς η κρίση. Από το 2013 και μετά οι συναντήσεις και οι εκδρομές έχουν σταματήσει και το forum παραμένει μεν ζωντανό αλλά με ελάχιστη δραστηριότητα. Πολλά μέλη πούλησαν το αυτοκίνητό τους, άλλα μετακόμισαν σε μέρη μακρινά αλλά για τους πιο πολλούς οι προτεραιότητες άλλαξαν και πλέον το jazz δεν αποτελεί μία από αυτές. Ο ερχομός του νέου Jazz 3ης γενιάς δεν άλλαξε την κατάσταση αφού η απαγορευτική του τιμή σημαίνει και μηδενικές πωλήσεις για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Πέρα από αυτά όμως, οι φιλίες που αναπτύχθηκαν μέσα από την σχέση μας με το Jazz, έχουν παραμείνει ζωντανές, και η ανταλλαγή απόψεων μέσω μικρών συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά. Το forum παρακολουθείται σχεδόν σε καθημερινή βάση από τους moderators οπότε μην διστάσετε να εγγραφείτε και να εκθέσετε τις απόψεις σας. 

Σας περιμένουμε.!

Τα τελευταία νέα μας: